MARKUSS

Tvrtka MARKUSS d.o.o. osnovana je 1990. godine kao privatno obiteljsko poduzeće, od kada uspješno posluje na domaćem, ali i stranom tržištu. Tvrtka je ubrzo postala sinonim za kvalitetu, inovativnost i pouzdanost, a takav status zadržala je sve do danas.

Kao specijalizirana i perspektivna tvrtka s dugogodišnjim iskustvom, MARKUSS d.o.o. i danas nudi svoje usluge i proizvode u nekoliko područja, uključujući proizvodnju i prodaju telekomunikacijske opreme te izradu eksluzivnog drvenog namještaja.

Tvrtka se posebno ističe osmišljavanjem i izradom izvornih hrvatskih proizvoda, poput široke palete unikatnih i ručno izrađenih proizvoda od drva pod vlastitim brendom "WOODesign JM", a koji se odlikuju jedinstvenim dizajnom i visoko-kvalitetnom izradom.

Naši proizvodi iz WOODesign JM linije - drveni stolovi, daske za hranu, kutije za nakit, dječji krevetići, te ostali proizvodi od drva - krase domove širom Hrvatske, ali i u inozemstvu, na što smo izrazito ponosni.

Osim ekskluzivnog drvenog namještaja, tvrtka od 2000. godine u vlastitim pogonima proizvodi telekomunikacijsku opremu visoke kvalitete, poput kazeta za prenaponsku zaštitu PPO 2000 - modula namijenjenog za zaštitu telekomunikacijskih linija i montažu na tzv. Erinet Ericsson reglete.

Kvalitetu naših proizvoda iz linije telekomunikacijske opreme dokazuje i stalna te uspješna suradnja s partnerima poput Hrvatskog telekoma, Ericsson Nikole Tesle, i drugih.

DJELATNOSTPROIZVODNJA NAMJEŠTAJA / STOLARIJA

Partneri:
Hrvatska gospodarska komora

Brand:
WOODesign JM

Izdvojeni pogon - stolarija:
Markuševečka Dubrava 77a, 10000 Zagreb

Kontakt osoba:
Jurica Mihovec, direktor
kontakt: 00385 99 510 7454; 00385 1 4574 333
W: www.woodesign-jm.com
E: info@woodesign-jm.com

DJELATNOSTPROIZVODNJA UREĐAJA I PRIBORA ZA ZAŠTITU TELEKOMUNIKACIJSKIH RAZDJELNIKA

Partneri:
Hrvatski telekom d.d., Ericsson Nikola Tesla d.d., Ericsson Services d.o.o.

Kontakt:
E: info@markuss.hr